Ingatlan bérbeadás - neberingatlan.com

Albérletet keresel?

Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy megtaláld az álom bérlakásodat! Tudjuk, hogy az albérlet keresése nem mindig egyszerű feladat! Az alábbi tippek és tanácsok segítenek abban, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni, majd kiválasztani kínálatunkból a megfelelőt.

Először is, fontos, hogy tisztában legyél az igényeiddel. Milyen nagyságú és típusú lakást keresel? Hol szeretnél élni? Milyen feltételeknek kell megfelelnie az albérletnek? Ezekre a kérdésekre válaszolva könnyebb lesz szűkíteni a keresési teret.

Ha már tudod, milyen típusú lakást keresel, akkor jöhet a keresés. Ha megtaláltad kínálatunkban, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Fontos, hogy tisztában legyél az albérleti szerződés részleteivel is. Olvasd át alaposan a szerződést, és győződjd meg arról, hogy minden szükséges információ szerepel benne.

Ne feledkezz meg arról sem, hogy az albérlet ára mellett más költségek is felmerülhetnek, például a rezsiköltségek és az esetleges kaució. Ezeket is érdemes figyelembe venni a költségvetés összeállításakor.

Albérletet kínálsz?

Néhány ok, hogy miért minket válassz a megfelelő bérlő felkutatásához:

Tapasztalatunk:
Az ingatlanközvetítésben hosszú évek óta dolgozunk, így sok tapasztalattal rendelkezünk a bérlőkkel és a bérbeadókkal való kapcsolattartás terén. Ez segíthet abban, hogy hatékonyan és gyorsan találjunk megfelelő bérlőt a lakásodra. A közvetítői díj 1 havi bérleti díj összege!

Marketing:
Rendelkezünk hatékony és sokoldalú marketing stratégiával, amely lehetővé teszi, hogy az ingatlanod széles körben hirdessük. Ennek eredményeként nagyobb az esélyed, hogy minél hamarabb megtaláljuk az ideális bérlőt a lakásodra.

Professzionális hozzáállás:
Szakértő csapatunk igyekszik minden egyes ügyféllel személyre szabott megközelítést alkalmazni, és mindig készen állunk arra, hogy segítsünk bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Minőségi szolgáltatás:
Cégünk törekszik arra, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. A bérlőknek és a bérbeadóknak egyaránt az a célunk, hogy elégedettek legyenek a szolgáltatásunkkal.

Jogi ismeretek:
Az ingatlanközvetítés terén fontos, hogy ismerjük az aktuális jogszabályokat, amelyek befolyásolhatják a bérbeadás folyamatát. Cégünk rendelkezik a szükséges jogi ismeretekkel és jogi támogatással, hogy biztosítsa, hogy minden tranzakció megfeleljen a jogszabályi előírásoknak.

Elérhetőségünk

 • Awesome Image
  Telefonszám +36/20-299-1333
 • Awesome Image
  e-mail info@neberingatlan.com
 • Awesome Image
  Nyitvatartás 9:00 - 18:00
 • Awesome Image
  Címünk: 8800 Nagykanizsa Ady utca 3.

Írja meg miben segíthetünk!